“Hej Bodytjek. Ville bare lige sige tak for en virkelig anderledes på den fede måde, behandling i går. Det er ikke sidste gang, tænker vi finder en tid allerede næste uge. Det har gjort et eller andet allerede her første behandling, kan ikke forklare eller sætte ord på hvad men det har ændret et eller andet radikalt i mig, min indstiling/holdning til komme og være på job i dag er bl.a. meget anderledes end det har været længe, hvilket jo er pisse fedt. Samt har ikke den samme uro i kroppen som jeg typisk har 5/7 dage i ugen og så har jeg sovet som en sten i nat.

 

“Der må ski være et eller andet i den behandling jeg fik i går som har rørt ved mig. Når jeg har været på job så er jeg så flad – sover et par timer og har ingen energi bagefter. I går fik jeg den pause på din briks, og ikke andet. Der blev støvsuget og ordnet lidt hist og her, hygge i pavillonen, sovet fantastisk selvom jeg fik vin (sover altid elendigt når jeg har fået vin). Hyleriet i ørerne blev også reduceret i løbet af aftenen. Tør man tro på det??”