Akupunktur

En sund og rask krop ”reparerer” sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan til tider gå i stå f.eks. på grund af arvelige faktorer, forgiftning, stråler, alvorlige skader, trauma, virus og bakterier samt mangel på næringsstoffer.

Hvad er BMA?

BMA står for Boel’s Moderne Akupunktur (BMA). BMA består af ti moderne akupunktur metoder, der hver især er unik til behandling af alle tænkelige og utænkelige sygdomme.
Disse metoder er:

AcuNova – Behandling af generelle helseproblemer samt smerter

AcuLine – Behandling af smerter og organiske sygdomme

AcuChronic – Behandling af kroniske sygdomme

AcuDNA – Behandling af arvelige sygdomme

AcuStomach – Behandling af det uafhængige nervesystem i maven.

AcuSpine – Behandling af akutte, kroniske eller ukendte sygdomme

AcuOne – Næsten smertefri behandling igennem et mikro-akupunktursystem omkring navlen

AcuMagic – Behandling af “lokale” sygdomme fx slidgigt i foden, frossen skulder m.m.

AcuKing – behandling af kroniske sygdomme, både smertetilstande og organiske sygdomme

AcuKnee – Behandling af knæproblemer m.m.

Hemmelighed er, at BMA kan genstarte kroppens naturlige helbredelses-proces, når den er gået i stå. BMA går ind og arbejder med og aktiverer kroppens helbredelsessystemer, og dermed bruger kroppens sine egne midler til at behandle årsagen til problemet.

Derfor er der ingen bivirkninger forbundet med en behandling af de ti BMA metoder.

Herunder kan du se specialerne indenfor de to forskellige metoder.AcuNova – specialer

Akutte og kroniske smerter | Allergi | Angina Pectoris | Astma og bronkitis | Blindhed og nedsat syn | Hovedpine | Dropfod | Hælespore | Hjerneskader |Kollitis | Lændesmerter | Migræne | Muskelforstrækning | Øresmerter | Organiske problemer | Betændelse i svælget | Springfinger | Svagthørende og andre hørelsesproblemer | Ufrivillig ufrugtbarhed |Forstoppelse | Tandpine


AcuLine – specialer

Betændelse i akillessenen | Akutte smerter | Arthero sklerose i knoglerne | Bøjede ribben | Testikelbetændelse | Knæskader | Lyskenskader | Organiske sygdomme (indre organer) | Problemer med arme og ben f.eks. skinnebensbetændelse | Skede krampe | Skede betændelse | Springfinger | Skulderstivhed | Sportsskader | Tennisalbue | Underlivssmerter


AcuChronic – specialer

AMD og andre øjensygdomme – sammen med AcuNova | Angina Pectoris | Ansigtsnervesmerter (trigeminus neuralgi) | Astma og bronkitis | Bihulebetændelse | Generelle muskelsmerter | Generelle ledsmerter | Halsbrænd og sure opstød | Helvedesild | Hovedpine | Knæskader | Kroniske smerter og andre kroniske sygdomme | Lændesmerter | Manglende lugte- og smagssans | Nakkesmerter | Piskesmæld | Psoriasis | Rheumatoide Arthritis | Slidgigt | Visse hjerteproblemer | Ørepine


AcuDNA – specialer

Allergi | Arvelige/genetiske sygdomme | Kronisk hovedpine | Migræne | Psykosomatiske sygdomme | Øjensygdomme (sammen med AcuNova)


AcuStomach – specialer

Alle mave- tarmproblemer f.eks.: Colitis Ulserosa – kronisk tyktarmsbetændelse | Morbus Crohn – kronisk tyndtarmsbetændelse | Nervøs tyktarm – rammer ca. 20% af alle voksne | Organiske sygdomme i lever, bugspytkirtel, milt, blære og nyre | Diskusprolaps – sammen med AcuSpine | Genetisk betingede sygdomme – sammen med AcuDNA


AcuSpine – specialer

Akutte og kroniske sygdomme | Diskusprolaps | Sygdomme med og uden usikker diagnose | Fibromyalgi | Influenza | Lændesmerter | Nakkesmerter | Piskemsæld | Sygdomme i og nær rygraden, f.eks. lændesmerter, iskias, diskusprolaps, spinal stenose, piskesmæld og gigt i rygraden og skoliose | Organiske sygdomme


AcuOne – specialer

Akutte og kroniske smerter | Alle autoimmune sygdomme | Arvelige sygdomme, sammen med AcuDNA | Halsbetændelse | Mave/tarm problemer – evt. sammen med AcuStomach | Mundproblemer – sygdomme i og omkring munden | Tandpine | Testikelbetændelse | Underlivssmerter


AcuMagic – specialer

Alle lokale sygdomme | Angina Pectoris | Diskusprolaps | Kronisk tyndtarmsbetændelse | Sygdomme i bugspytkirtlen | Menstruationssmerter | Muskelsmerter | Skedekrampe | Spinalstenose | Underlivsmerte


AcuKing – specialer

Alle sygdomme der kan behandles med kinesisk akupunktur (TCM) | Angina Pectoris | Autoimmune sygdomme | Betændelser – alle slags | Blærebetændelse | Bugspytkirtelproblemer | Bækkenløsning | Halvsides lammelser | Hjerneskader | Hortons hovedpine | Influenza | Iskias | Kroniske sygdomme | Kronisk tyndtarmsbetændelse | Migræne | Skede krampe | Smerter hos børn | Tyktarmsbetændelse | Ufrivillig barnløshed | Underlivssmerter | Ørepine


AcuKnee

AcuKnee er hovedsageligt skabt til behandling af knæ-problemer, men kan også behandle andre dele af kroppen. AcuKnee kan behandle knæproblemer som slidgigt, Bagels cyste, og sportsskader som løbe-knæ, slag, vrid, stød samt problemer med knæskallen, når den er skubbet bort fra knæet. 

AcuKnee kan desværre ikke helbrede brud eller overrevet ledbånd – kun halvere den normale helbredelsestid. 

AcuKnee behandlingen foregår på og omkring knæskallen. Der anvendes to forskellige nåle-teknikker til denne behandling.